miercuri, 7 iulie 2010

Minora nimfomana care si-a bagat tatal in puscarie facea sex la 10 ani in casa bunicii

O minoră din Stănilești, care, anul trecut, și-a reclamat tatăl că a violat-o a devenit jucăria sexuală a mai multor tineri din sat. Patru adolescenți au fost trimiși în judecată zilele trecute, fiind acuzați de act sexual cu minor. Aceștia nu au putut fi puși sub acuzația de viol, deoarece adolescenta a acceptat de bună voie să facă sex.
Patru tineri din comuna Stănilești au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind acuzați că au întreținut relații sexuale cu o minoră, încă de când aceasta avea vârsta de 10 ani. Totul a ieșit la iveală în vara
anului trecut, când Roxana Andreea D, 13 ani, și-a reclamat tatăl la poliție, acuzându-l că a violat-o. Imediat, bărbatul a fost arestat și pus sub acuzația de incest și viol. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii aveau să descopere că minora, în ciuda vârstei fragede, ducea o viață mai mult decât tumultoasă. Ea a recunoscut că și-a început viața sexuală încă din anul 2007, pe când avea doar zece ani, cu un băiat mai mare cu un an decât ea.
Extinzând cercetările, oamenii legii aveau să constate că, din ianuarie 2007, până în ianuarie 2010, minora a întreținut relații sexuale în repetate rânduri și cu alți trei adolescenți: Constantin Bejan (18 ani), Cristinel Pană (17 ani) și Adrian Darabană (15 ani).
“Cei trei tineri au întreținut relațiile sexuale cu acordul minorei, uneori la solicitarea acesteia. Pe parcursul cercetărilor, nu s-au întrunit elementele constitutive ale infracțiunii de viol, motiv pentru care s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Partidele de sex dintre minoră și tinerii din sat aveau loc în casa bunicilor, case părăsite sau în pădure. La audieri, cei patru adolescenți acuzați au susținut că au aflat unul de la celălalt că minora își dorește să întrețină relații sexuale. Tatăl fetei a fost trimis în judecată, procesul aflându-se pe rolul Tribunalului Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu