marți, 20 iulie 2010

La 15 ani o eleva ii facea sex oral profului in fumoar



A profitat de naivitatea ei, iar ea a cedat avansurilor lui sexuale. Nu este o telenovelă, ci crunta realitate dintr-o şcoală din oraşul Giurgiu. În rolurile principale: un profesor de geografie şi o elevă de numai 15 ani. Pentru fapta sa, dascălul riscă până la 10 ani închisoare.

La vârsta la care alte fete visează la marea iubire, Ioana Delia Tudoran nu mai vrea să audă de bărbaţi. Timp de cinci luni a trăit coşmarul vieţii ei, fiind nevoită să-i satisfacă fanteziile sexuale profesorului său de geografie, Ion Velicu (55 de ani). Surse judiciare au declarat pentru ziarul nostru că fata, în vârstă de numai 15 ani, a fost şantajată de profesor cu scăderea mediei la purtare pentru a ceda avansurilor sale sexuale.

Calvarul a început în luna noiembrie 2009 când, povestesc anchetatorii, profesorul a convins-o pe Ioana să-i facă sex oral chiar în fumoarul Şcolii Generale nr. 4 "Mihai Eminescu" din localitate.

"O trimitea după harta de geografie a României, iar el apărea după câteva minute. Îi spunea că nu pot face sex normal în şcoală şi astfel o punea să-i facă sex oral", au declarat surse judiciare. Abia în luna martie 2010, după ce au întreţinut mai multe raporturi sexuale chiar la dascăl acasă, părinţii fetei au aflat de problemă şi au sesizat Poliţia.

"Rezultatele probelor biologice vaginale şi de pe lenjeria intimă, colectate de la minoră, confirmă că ADN-ul aparţine cadrului didactic", ne-a declarat prim-procurorul George Neagoe, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cel care a deschis dosar penal pe numele profesorului Ion Velicu.

Potrivit anchetatorilor, obsedatul sexual, cel care trebuia să-i fie ca un al doilea părinte elevei, i-a convins pe părinţii Deliei că fata are nevoie de meditaţii la geografie, astfel că tânăra a ajuns să facă sex cu profesorul chiar la el acasă.

Şi asta în timp ce soţia lui era în bucătărie şi gătea. Mai mult, bestia cu chip de om avea fantezii bizare pe care şi le punea în aplicare chiar sub nasul elevilor. "Se masturba la ore, sub catedră. Venea profesorul următor şi găsea urme de spermă pe faţa de masă", a mai declarat prim-procurorul George Neagoe.

Acum, Ion Velicu riscă să stea după gratii între trei şi zece ani de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu