marți, 13 iulie 2010

Gabriela Cristea si-o trage de la 13 ani si a facut avort la 16


Era nesatula de mica, ahtiata dupa barbati:

A fost dezvirginată când nu avea nici buletin

Gabriela Cristea şi-a început viaţa sexuală la 13 ani şi un pic. Tatăl ei, salariat la ARCOM, stătea mai mult pe şantierele din afara ţării şi venea acasă destul de rar. Totul pentru ca celor doi copii ai familiei să nu le lipsească nimic. Didina lucra şi ea, iar Gabi, sora cea mare, a crescut cu cheia de gât. Fără un control al tatălui care să îi pună oprelişti, Gabriela Cristea s-a îndrăgostit prima oară la 13 ani, de un băiat din cartier, cu câţiva ani mai mare. Nimic de speriat dacă dragostea viitoarei prezentatoare ar fi fost una platonică. Numai că Gabi s-a culcat cu baăatul respectiv, chiar la el acasă, când nu avea nici buletin.
Cum băieţii povestesc în cartier, mai toţi vecinii de vârsta Gabrielei ştiau ce a făcut aceasta şi ajunsese un fel de bătaia de batjocură a tuturor. Pe vremea lui Ceausescu, să întreţii relaţii sexuale fără a fi căsătorit era o problemă. Dar când ai 13 ani şi pun pic, e ceva extrem de grav. Şi astfel a început declinul Gabrielei.

Fără un control ferm al părinţilor, Gabi a devenit din ce în ce mai rebelă. Fuma încă dinainte de a ajunge la liceu, iar primul „pahar” l-a cinstit pe la petrecerile la care era invitată de băieţii mai mari decât ea, dacă tot i se dusese vestea că nu mai e virgină.
La 16 ani rămâne însarcinată şi, pentru că venise Revoluţia, Gabi face avort, evident, fără ştirea răposatei mame, la clinica Mary Stops, una din puţinele clinici private de după Revoluţie deschise la acea vreme în Capitală.
La 17 ani îl cunoaşte pe cel care avea să-i deschidă gustul spre televiziune. Şi pentru că părinţii voiau ca fata lor să înveţe, nu să umble brambura, i-au interzis relaţia. Cu o intuiţie fantastică, şi destul de versată, Gabi fuge de acasă şi se mută cu iubitul. Că au fost ani de zile împreună, e adevărat. Prin câte alte paturi a trecut, însă, ştiu colegii din Tele7 sau Pro tv.

Anii trec, Gabriela începe să se îngraşe, iar poziţia ei la B1Tv era una destul de slabă. Nu mai avea în spate pe nimeni care s-o propulseze, iar cum fizicul nu este unul chiar de invidiat (vedeta are 80 de kilograme), alte fete i-au luat locul. S-a angajat resemnată la o firmă de publicitate, unde a stat în anonimat câtiva ani de zile.
Disperată după sticlă, s-a prezentat la Kanal D pentru a participa la un concurs care căuta prezentatori pentru emisiunea de dimineaţă. A fost respinsă. A acceptat-o însă Sinevizionul, casa de productie turcească, deoarece corespundea modelului de femeie orientală: grasă, cu sânii imenşi şi fundul cât o baniţă. A avut succes, oarecum, cu Noră pentru Mama până la apariţia lui Marcel Toader.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu