duminică, 11 iulie 2010

Minora gravida, moarta in lanul de porumb

O veste naprasnica a adus durere intr-o familie din judetul Iasi. Parintii unei fete de 17 ani, data disparuta in urma cu o saptamana, au aflat ca fiica lor a fost gasita fara viata.



Parintii au vazut ultima oara pe fiica lor cea mare cu sapte zile in urma. Fata le-ar fi spus ca se duce impreuna cu iubitul ei la discoteca din localitatea vecina, dar nu s-a mai intors.

Ingrijorati ca tanara nu a venit acasa, mama si tatal ei au anuntat a doua zi politia. Zile in sir au stat ca pe jar. Au asteptat ca oamenii legii sa vina cu vesti bune, insa sperantele oamenilor s-au naruit, cand un batran a gasit cadavrul fetei, pe camp, intr-un lan de porumb.

Alertati, criminalistii au luat probe, insa ii asteapta o ancheta dificila. Pentru ca trupul fetei incepuse sa se descompuna, le va fi greu sa afle cauza mortii.

Rudele, in schimb, sunt convinse ca tanara a fost omorata.

Un tanar despre care parintii fetei au spus ca ar fi iubitul fetei a fost audiat de politisti. Surprinzator insa, el a negat ca ar fi avut vreo relatie cu adolescenta care era gravida in 13 saptamani.

In timp ce anchetatorii incearca sa afle adevarul, familia tinerei se pregateste de inmormantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu