luni, 5 iulie 2010

FACE SEX DE 10 ORI PE ZI CA SA NU MOARA!

O femeie de 40 de ani din Marea Britanie a fost diagnosticata cu o boala rara care o obliga sa faca sex de cel putin zece ori pe zi. Problemele femeii au inceput inca din adolescenta, cand si-a dat seama ca apetitul sau sexual este mult mare decat al celorlalte femei, informeaza News Of The World.

Daca la inceput partenerii femeii sunt incantati de  apetitul ei sexual, ulterior acestia se ingrozesc si o parasesc, a  marturisit Donna Glover
Recent, Donna Glover a fost diagnosticata cu sindromul Kleine- Levine, o boala rara de care sufera una din sase milioane de persoane si care se caracterizeaza prin stari de somnolenta, modificari de comportament si apetit sexual urias.

"Cand ma apuca cate o criza nu vreau altceva decat sa fac sex. Nu conteaza unde sunt, cu cine sau care vor fi consecintele. Simt doar ca trebuie sa o fac. E o dorinta imensa pe care nu pot sa o controlez. Devin un pradator sexual si trebuie sa imi satisfac nevoia urgent, si asta cu oricine, chiar si cu un necunoscut", a declarat femeia care simte nevoia sa faca sex de zece ori pe zi.

Daca la inceput partenerii femeii sunt incantati de apetitul ei sexual, ulterior acestia se ingrozesc si o parasesc, a marturisit Donna Glover. Pana in prezent, britanica a facut sex cu 150 de barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu